Groothandel alleen voor retailers
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gratis verzending vanaf €300

Over ons

Beautyprofessionals uit Nederland, België en Luxemburg de meest hoogwaardige, gecertificeerde biologische verzorgingsproducten van moderne, duurzame merken bieden: dat is sinds de oprichting in 2015 dé missie van Organic Products. De natuurlijke merken die wij voeren, zijn zorgvuldig geselecteerd en 100% dier- en milieuvriendelijk. Bij Organic Products hechten we waarde aan persoonlijk contact. We investeren in nauwe en langdurige samenwerkingen en garanderen efficiënte distributie en een snelle service. Wij geloven erin dat de weg naar een groenere, duurzamere beautyindustrie een pad is dat we samen bewandelen – we helpen je daar graag bij. Samen maken we de beautywereld groener!

Onze merken
Organic Products staat voor moderne, duurzame cosmetica die goed voor mens, dier en planeet is. Onze merken delen dezelfde visie en kernwaarden. We zijn er trots op te mogen samenwerken met ærlig, Evolue, Faace, Innersense Organic Beauty, John Masters Organics, Lip Intimate Care, LUE by Jean Seo, Made by Coopers, SKINHAPTICS, Splash, Suki & Zinergi. Stuk voor stuk merken die aansluiten bij de steeds strengere duurzaamheidseisen van de consument. De haarverzorging en -styling, lichaams- en gezichtsverzorging, parfum en producten voor in huis van deze groene merken worden aangeboden in ruim 180 high-end kapsalons, schoonheidssalons, cosmeticawinkels, concept stores, parfumeries en (natuur)drogisterijen.

Kennis verbreden en verbeteren
Plasticgebruik terugdringen, de ecologische footprint reduceren, verduurzamen: achter ieder groen merk zit een verhaal met een belangrijke missie. Om ervoor te zorgen dat aangesloten retailers een merkverhaal op klanten kunnen overbrengen, organiseren we maandelijks trainingen waarbij inspirerende brand owners hun verhaal vertellen. Ook zorgen we doorgaand voor tips & tricks om verder te verduurzamen en zorgen we samen met onze merken voor continue verbreding van productkennis. 

Team Organic Products

Jordy Veenboer
Founder / Directeur
[email protected]
Anja Curic
Head of Sales
[email protected]
Anita Heeres
Marketing Manager
[email protected]
Natasja van der Stelt
Social Media Manager & Marketing
[email protected]
Gabriela Viceisza
Accountmanager & Office Manager
[email protected]
Emma Wessels
Accountmanager & Customer Care
[email protected]
Edith Bouwens
Accountmanager & Educatie
[email protected]
Jeroen Coppens
Freelance Advertising
Trees Korstanje
Freelance PR
Sylvia Platjouw
Freelance Copywriting
Cooper
Warehouse Manager

Contactgegevens

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 18:00

+31-850605591

E-mail

Binnen 1 werkdag antwoord

[email protected]
Review LogoWij scoren een op

Organic Products BV

Kiotoweg 38
3047 BG Rotterdam

Btw nummer: NL853576348B01
Kvk nummer: 59625570

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking