Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Anja, 5 oktober 2022

Terugblik Innersense Curl Class

De Innersense Curl Class ligt alweer 2 weken achter ons. In de prachtige salon PureLou in Breda mochten we maar liefst 40 klanten en hun collega´s verwelkomen.

Niemand minder dan oprichter en CEO van Innersense Organic Beauty, Greg Starkman gaf in de middag het startschot voor de Curl Class. Wij zijn ontzettend trots dat hij kennis heeft mogen maken met onze klanten die dagelijks vol passie in hun salon en uiteraard met Innersense Organic Beauty werken.

Daarna hebben Artistic Director Loni en haar assistente Myriam van Innersense Organic Beauty de deelnemers vier uur lang weten te boeien. Het werd vrij snel duidelijk dat het geen standaard training zou worden, maar een zeer interactieve training. Waar de ene groep zich bij Loni verzamelde om haar knip- en stylingstechnieken van dichtbij te zien en het resultaat te voelen, kregen de andere deelnemers bij de wasunits tips van Myriam. Tussendoor kon iedereen genieten van het heerlijke, verse Grazing Table buffet. Ook hebben we alvast een sneak preview gehad van de nieuwste lijn van Innersense Organic Beauty: Bright Balance. Deze lijn zal binnenkort gelanceerd worden in de Benelux.

Tegen 21:00 uur liep het event op zijn einde en was er nog gelegenheid om foto´s te maken en na te praten onder het genot van hapjes en drankjes. Wat ons betreft een geslaagde en bovenal gezellige, inspirerende dag!

Ben je benieuwd naar de Curl Class of wil je net als wij nog even nagenieten? Klik hier voor de foto’s!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking