Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Gabriela, 22 februari 2023

SKINHAPTICS op de Negenmaandenbeurs

Met ons merk SKINHAPTICS was het voor ons een spannende en bijzondere ervaring om voor het eerst op de Negenmaandenbeurs te staan. Het was een geweldige kans om de producten van SKINHAPTICS te kunnen presenteren aan de bezoekers, oftewel aanstaande en kersverse ouders. Zij kwamen naar dit evenement vooral om inspiratie op te doen, de nieuwste producten te bekijken en informatie te verkrijgen over alle aspecten van het ouderschap.

De Negenmaandenbeurs is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Het is de grootste beurs in Nederland voor aanstaande en kersverse ouders. Dit jaar waren er in totaal 31.300 bezoekers aanwezig verdeeld over de vier beursdagen (15 t/m 18 februari 2023). Voor ons was het belangrijk om ons te richten op de behoeften van aanstaande en kersverse ouders. We wilden onze kennis graag delen over het belang van babymassages en ingrediënten die ouders het beste kunnen vermijden bij de verzorging van de (baby)huid. Dit deden we door middel van onze masterclasses die we elke dag hebben gegeven op de beurs.

We waren erg blij om te zien dat er interesse was in onze masterclass. Ouders waren geïnteresseerd in de informatie die we deelden en wilden graag meer leren over babymassages en de juiste huidverzorgingsproducten voor hun baby's. Het bevestigde onze overtuiging dat het delen van kennis en informatie belangrijk is voor veel aanstaande en kersverse ouders.

Al met al was onze deelname aan de Negenmaandenbeurs een succesvolle en leerzame ervaring. We hebben SKINHAPTICS kunnen presenteren aan aanstaande en kersverse ouders, en we hebben veel waardevolle gesprekken gevoerd. Het was een geweldige kans om SKINHAPTICS te presenteren aan de bezoekers en om onze kennis over babyverzorging te delen.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking