Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Gabriela, 26 december 2022

Plasticvrije verzendverpakking

Dagelijks versturen wij onze mooie producten naar jullie toe. Wij zijn onwijs trots op onze selectie merken die duurzaam, resultaatgericht, vegan (waar mogelijk) en modern zijn. Zo trots zijn wij ook op onze verzendmethode. Deze wordt namelijk steeds verantwoorder en sinds 1 december zijn onze verzendverpakkingen volledig plasticvrij. Hierdoor zijn niet alleen jouw favoriete producten een stapje in de groene richting, maar de verpakking net zo duurzaam als de inhoud. Op deze manier kunnen wij het plasticgebruik terugdringen, de ecologische footprint reduceren en als geheel verder verduurzamen.

Onze dozen
Wij hergebruiken zo veel mogelijk van de dozen die wij ontvangen (fabriekslevering), voor verzending naar partners en klanten. Alle dozen die wij zelf inkopen zijn goedgekeurd namens de FSC, waardoor wij ons steentje bijdragen tegen ontbossing.

100% natuurlijke en milieuvriendelijke eco-bubbles
Onze groene eco-bubbels zijn 100% natuurlijk en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. De eco-bubbels zijn op basis van plantaardig zetmeel gemaakt en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Zodra ze in aanraking komen met water worden de ze afgebroken. Nog niet geprobeerd? Probeer het maar eens bij je eerst volgende bestelling!

Plasticvrije tape
Wij gebruiken sinds 1 december milieuvriendelijke papieren tape, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Deze tape kun je makkelijk met je kartonnen dozen en verpakkingen recyclen.

Hierdoor mogen wij met trots onze verzendverpakkingen plasticvrij noemen. Een mooie manier om een stapje groener het nieuwe jaar in te gaan.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking