Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Natasja, 15 november 2022

Ontdek P05 eau de parfum

Na P01, P02, P03 en P04 voegt het Deense parfummerk ærlig een nieuwe parfum toe aan de familie: P05 eau de parfum! P05 eau de parfum is wederom een unieke geur. Het is een lichte en tegelijkertijd zeer verleidelijke, sensuele geur. De mix van exotisch cederhout en het zachte, heldere vleugje van kruiden maakt het parfum opbeurend en warm. Een elegante geur die perfect is voor elke dag, maar nog beter als parfum voor een feestje.

Topnoten
Met de topnoten krijg je de eerste indruk van een parfum. Je ruikt ze direct wanneer je een parfum verstuift en ze houden een paar minuten tot een half uur aan.  De topnoten in ærlig P05 eau de parfum zijn bergamot, nootmuskaat, jeneverbes en zwarte peper. Bergamot is een zonnige citrusgeur met een aangename diepte. Als geurakkoord geeft het een parfum een verfrissende bite. Het heeft daarnaast bloemige, kruidige en harsachtige ondertonen.

Hartnoten
Topnoten kunnen snel verdwijnen, daarom kun je het best even wachten tot de hartnoten naar voren komen. Deze houden meestal een paar uur aan, hoewel dat van persoon tot persoon kan verschillen. De hartnoten in ærlig P05 eau de parfum zijn salie en frisse cipres. Salie geeft een parfum een krachtige, frisse en kruidige geur. Het komt tot bloei in combinatie met andere kruidige of houtige geurnoten en voegt dan wat pittigheid toe.

Basisnoten
De basisnoten in een parfum houden het langst aan. In ærlig P05 eau de parfum is de basisnoot exotisch cederhout. Cederhout heeft een duidelijk houtachtig karakter en geeft de geur een warme en sensuele noot.

Over ærlig
Het Deense parfummerk ærlig staat voor fascinerende parfums die eerlijk gemaakt en verpakt worden. Je kunt zorgeloos genieten van heerlijke geuren: ze zijn namelijk dermatologisch getest en vrij van de 26 meest voorkomende allergene ingrediënten. Ook zijn ze vrij van oliën die fototoxiteit veroorzaken: ze geven dus geen huidreactie in de zon. De vegan parfums van ærlig zijn samengesteld met 90% ingrediënten afkomstig van biologische teelt. De luxe, recyclebare glazen parfumfles met etiket van suikerriet vind je in een duurzame verpakking van FSC-gecertificeerd karton.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking