Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Gabriela, 29 december 2022

Nieuw! Zinergi

Zinergi al gespot op onze webshop? Onlangs hebben wij het Nederlandse voedingssupplementenmerk Zinergi toegevoegd aan ons assortiment. De unieke productlijn van Zinergi is ontwikkeld door Mieke Dams, orthomoleculair kPNI therapeut en Intermittent Living Coach. Mieke heeft de orthomoleculaire supplementen met een doel ontwikkeld; andere mensen helpen om elke dag alle nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen in combinatie met een gezonde voeding en levensstijl.

Van klacht naar kracht
Mieke was een succesvolle hardloopster in haar jongere jaren en volledig in shape, totdat zij ziek werd. Mieke kon twee jaar lang niet sporten en kampte met verschillende gezondheidsproblemen zoals darmklachten, eczeem, overgewicht, Pfeiffer, een burn-out en de auto-immuunziekte van Hashimoto (schildklier). Mieke wilde leider van haar eigen gezondheid weer kunnen worden en besloot zelf de touwtjes in handen te nemen. Zo kwam zij in aanraking met de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living. “Ik kon eindelijk de puzzel leggen voor mijn gezondheid en vitaliteit. Ik vond mijn ontdekkingen zo waardevol dat ik heb besloten andere mensen hiermee te helpen als orthomoleculair KPNI therapeut en Intermittent Living Coach in mijn eigen Zinergi praktijk en Reset centrum.”

Meer energie met Zinergi
De supplementen zijn zorgvuldig door Mieke geselecteerd na meer dan 15 jaar praktijkervaring als orthomoleculair kPNI therapeut en in samenwerking met een team van experts. Met de juiste ingrediënten, zoals vitamines, mineralen, aminozuren, en vetzuren voorzien Zinergi supplementen de lichaamscellen van de optimale hoeveelheid voedingsstoffen. In het assortiment vind je onder andere de Vegan Omega 3, Vegan Vitamine D3, Biotica Expert, Multi Mama en Lactoferrine. De producten komen ook in unieke ‘health boxes’. Deze boxes zijn samengesteld met een complete suppletie die elkaar versterkt, aan een optimale gezondheid bijdraagt en een boost geeft waar extra nodig. Ook het boek BOOST!, geschreven door Mieke en Annemieke Groenendrijk-de Kroon, zit in de health box. Het boek bevat o.a. de nieuwste informatie over gezondheid, supplementen, intermittent lifestyle en een vierweeks programma waarmee je direct aan de slag mee kan. De health boxes komen in verschillende varianten: Energie, Immuunsysteem, Darmen, Hormonen en Mama.

Waarom Zinergi?
Zinergi richt zich op verschillende aspecten bij het tot stand laten komen van de producten. Zinergi vindt het cruciaal om de beste supplementen uit te brengen en doet dit door aandacht te besteden aan de inhoud, vulstoffen, capsule-omhulsels en verpakking. Onnodige toevoegingen zoals suiker, gist, gluten, soja, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zul je niet tegenkomen op de ingrediëntenlijsten van Zinergi. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de formules alleen uit hoogwaardige ingrediënten bestaan die synergetisch samenwerken en elkaar versterken. De supplementen zijn vegan, op de Lactoferrine na. Alle capsule-omhulsels zijn 100% plantaardig. Supplementen in een plastic potje? Voor Zinergi is dat verleden tijd. De Zinergi supplementen komen in een lage C02-footprint en aluminiumvrij verpakking.

Benieuwd naar het gehele assortiment en hoe het een aanvulling is op een gezonde lifestyle? Ontdek meer over Zinergi hier.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking