Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Gabriela, 21 november 2022

Nieuw merk: Suki Skincare

Heb jij ons nieuw huidverzorgingsmerk al gespot op onze webshop? Onlangs hebben wij Suki Skincare aan ons assortiment mogen toevoegen. Een skincare merk met planet positive, doeltreffende huidverzorgingsproducten die bij elke cyclus van de huid past.

Huidverzorging voor elke huidcycli
Pukkeltjes in je pubertijd? Hyperpigmentatie tijdens de zwangerschap? In de overgang en last van een droge huid? Of een futloze huid als resultaat van een stressvolle periode? Dit zijn een aantal levensfases waar wij te maken hebben en die van invloed zijn op de huid. De SkinCycle Beauty van Suki Skincare zorgt ervoor dat huidverzorging altijd bij de cyclus van de huid past. De huid is in elke levensfase anders en als je de cyclus van je huid begrijpt, kun je met de juiste huidverzorging de speciale behoeftes van jouw huid ondersteunen.

Suki Skincare helpt je graag met huidverzorgingsproducten voor elke huidcycli, om de behoeftes van jouw huid te ondersteunen. Het assortiment van Suki bestaat uit zes cycles en wij stellen ze graag aan je voor.
#1 ClearCycle - ontworpen om de huid te reinigen, te zuiveren en in balans te brengen.
#2 BrightCycle - helpt bij het verhelderen en boosten van een doffe, grauwe huid.
#3 HydraCycle - ontworpen om de huid glad te maken, te voeden en te hydrateren.
#4 MenoCycle - ondersteunt de hormonale huidveranderingen tijdens perimenopauze en menopauze.
#5 Pro-AgeCycle - zorgt voor een gezonde ageing skin.
#6 StartCycle - voor het dagelijks onderhoud van alle huidcycli.

Allemaal effectieve producten bekrachtigd door de natuur, verbeterd door de wetenschap en toevertrouwd door vrouwen. Suki Skincare is hier om de veranderende huid te vieren!

Missie van Suki Skincare
Suki Skincare heeft altijd één missie gehad: huidverzorgingsproducten creëren die beter is voor de mens en voor de planeet. Het merk blijft op zoek naar nieuwe manieren om nog schoner, effectiever en duurzamer te zijn. De formules van Suki Skincare voldoen aan de strengste norm voor wat clean en natuurlijk is in de schoonheidsindustrie. De huidverzorgingsproducten bevatten de hoogste actieve ingrediënten die nodig zijn voor een gezonde, mooie huid, in elke huidcycli en voor alle leeftijden. Uiteraard is Suki Skincare dierproefvrij en gecertificeerd door Leaping Bunny. Daarnaast zijn de verpakkingen van Suki op een innoverende manier gemaakt van milieuvriendelijk papier dat uit een mix van 11 natuurlijke grondstoffen bestaat: de procesresten van citrus- en kiwifruit, maïs, cacao, koffie, olijven, hazelnoten, amandelen, druiven, lavendel en kersen. De verpakkingen zijn herbruikbaar en recyclebaar. Momenteel heeft Suki twee navulbare producten en wilt blijven werken aan het uitbreiden hiervan.

Vragen over de Suki Skincare producten? Neem dan gerust contact met onze accountmanager Gabriela.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking