Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Natasja, 26 oktober 2022

Nieuw merk: SKINHAPTICS

Onlangs hebben wij een nieuw huidverzorgingsmerk voor het hele gezin toegevoegd aan ons portfolio: SKINHAPTICS! Het is zeker geen dertien-in-een-dozijn merk: de producten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van volwassenen, maar ook aan de eisen van wat een kwetsbare babyhuid nodig heeft.

De geboorte van SKINHAPTICS
Sandrine Dahan, founder van SKINHAPTICS, was jarenlang werkzaam voor grote high-end cosmeticamerken, maar ondanks alle uitgebreide testen die deze producten doorstonden, veroorzaakten ze soms nog steeds allergische reacties. Toen ze zelf moeder werd, besloot ze milde, allergievrije producten te ontwikkelen voor de meest kwetsbare huid: de babyhuid. Het merk SKINHAPTICS werd geboren!

Verzorging zonder zorgen
Tijdens de zwangerschap en daarna is het belangrijk om cosmetica te gebruiken waarvan de ingrediënten veilig zijn voor de baby. SKINHAPTICS biedt daarom een verzorgende lijn met essentiële en veilige producten voor de (aanstaande) moeder, vader, baby… Kortom: het hele gezin.

Het assortiment bestaat uit pure, natuurlijke en 100% allergievrije producten die geschikt zijn voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige baby- en eczeemhuid. In het assortiment vind je onder andere een massageolie voor een rustgevende (baby)massage, een zeer milde handzeep voor zelfs de meest gevoelige (eczeem)huid en een ultra-hydraterende gezichtscrème vol met biologische oliën.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking