Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Emma, 20 december 2022

Maak kennis met Emma

Met trots om mij deel te noemen van Organic Products, stel ik me graag aan jullie voor. Mijn naam is Emma en ben als Accountmanager de nieuwste toevoeging aan het Organic Products Sales Team. Geboren met een passie voor alles in luxury beauty, heb ik de afgelopen jaren met veel liefde gewerkt als sales trainer, beauty advisor en schoonheidsspecialiste. Ik kijk er onwijs naar uit om mijn ervaring, in een van de meest toonaangevende niche parfumerieën van Nederland, toe te kunnen passen bij het verduurzamen van de cosmetische retail in de Benelux.

Er is een duidelijke transformatie gaande in de cosmetica wereld, elk merk brengt een ‘vegan’ en ‘sustainable’ collectie uit, dit gebeurt natuurlijk niet voor niets. De vraag naar clean en sustainable beauty producten wordt steeds groter, dit zien we ook in de toename in concept- en lifestyle stores. Consumenten worden zich steeds meer bewust van de producten die zij aanschaffen, hoe puur deze producten zijn en wat het effect is van onze shopgewoontes op de planeet. Helaas zijn de gevestigde merken als geheel vaak niet bezig met duurzaamheid of zijn de producten ondanks dat ze voldoen aan bepaalde claims, nog altijd niet écht goed voor de consument en de planeet.

Het is daarom, dat ik er enorm naar uitkijk om bij Organic Products de mooiste merken te vertegenwoordigen, met een écht clean en sustainable DNA. Zo werken we samen aan een mooie, duurzame en succesvolle toekomst.

With love,

Emma

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking