Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Natasja, 29 november 2022

Innersense Organic Beauty Holiday Sets

De nieuwe Holiday Sets van Innersense Organic Beauty zijn een geweldig cadeau voor de feestdagen. De drie verschillende sets bevatten vier verschillende producten die speciaal samengesteld zijn voor de styling van glad en steil haar, de styling en verzorging van gekruld haar en de verzorging van droog, beschadigd en weerbarstig haar. Voor ieder wat wils dus! De producten zitten in een stijlvol tasje gemaakt van gerecycled katoen. Voor welke Holiday Set ga jij?

Smooth Style Set
Smooth styles, all year long!
De Smooth Style Set is gemaakt voor de styling van glad en steil haar. De set bevat de Hair Love Prep Spray (59ml), I Create Volume (59ml), Serenity Smoothing Cream (59ml) en de I Create Finish (59ml).

De Hair Love Prep Spray is een primer die het haar voorbereidt op styling met warmtetools. De Serenity Smoothing Cream beschermt het haar tijdens een blowout en maakt het haar zijdezacht. Met I Create Volume krijgen lokken volume en body. De I Create Finish is een werkbare haarlak die niet alleen glans geeft maar ook het haar fixeert, ideaal voor feestelijke kapsels.

Happy Curls Set
Joy to the curls!
De Happy Curls Set is gemaakt voor de styling en verzorging van krullend haar. De set bevat de I Create Volume (59ml), Quiet Calm Curl Control (59ml), I Create Hold (59ml) en de Sweet Spirit Leave In Conditioner (59ml).

Voor een moeiteloze styling, hold en volume bevat de set I Create Volume, Quiet Calm Curl Control en I Create Hold. De Sweet Spirit Leave In Conditioner hydrateert en ontwart het haar, geeft een prachtige glans en laat het haar heerlijk ruiken.

Hair Re-Set
Detox, hydrate, happy hair!
De Hair Re-Set is gemaakt voor de verzorging van droog, beschadigd en weerbarstig haar. De set bevat de Hydrating Cream Hairbath (59ml), Hydrating Cream Conditioner (59ml), Sweet Spirit Leave In Conditioner (59ml) en het Detox Hair Mask (118ml).

De Hydrating Cream Hairbath reinigt het haar zacht en de Hydrating Cream Conditioner herstelt aansluitend de vochtbalans van dorstige en weerbarstige lokken. Met het zuiverende Detox Hair Mask wordt de ophoping van producten en andere onzuiverheden mild maar effectief verwijderd. De Sweet Spirit Leave In Conditioner hydrateert en ontwart het haar, geeft een prachtige glans en laat het haar heerlijk ruiken.

De inkoopprijs per Holiday Set is €24,50, de verkoopprijs €49,00. Let op; beperkte voorraad! 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking