Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Gabriela, 28 oktober 2022

Gezien in de media: Faace

Voor de huid die verstoord is door het leven
Faace is er voor elke huid die verstoord is door het leven. Volgens Faace moet huidverzorging eenvoudig, duidelijk en makkelijk in gebruik zijn. Daarom hebben ze duurzame, vegan cleansers en maskers ontwikkeld die beter aansluiten bij een druk dagelijks leven. De producten doen echt wat ze beloven en zien er ook nog eens aantrekkelijk uit; daarom zijn ze er in de media helemaal fan van!

We love Faace, they love Faace
Het award-winning merk is de afgelopen periode op social media en in verschillende toonaangevende magazines en blogs gespot. Zo heeft Elegance als nieuwe favoriete beautyproduct het Period Faace Mask. Ook op Holistik.nl was Faace gespot als één van de favoriete vondsten, passend binnen een conscious lifestyle. “Ideaal om erbij te pakken als je op zoek bent naar een leuk cadeautje of zin hebt om jezelf te verwennen.”.

Rijpe huid? In de overgang? In Navenant Magazine schitterde het Menopause Faace Mask als speciaal masker voor de rijpere huid vol met collageenstimulerende, super hydraterende en ontstekingsremmende ingrediënten die het gezicht verzorgen.

En wie zegt dat maskers alleen voor vrouwen zijn? Bij ModMod – voor de man op z’n best – zijn ze niet vies van een maskertje. Volgens hen houdt het Sweaty Faace Mask je cool as a cucumber en zorgt het Tired Faace Mask voor een gezonde glans die je huid verkwikt.

Oh, en dit is lang niet alles. Ook in meerdere bladen en op social media zijn de producten van Faace de afgelopen periode in de spotlight gezet. Heb je Faace al gezien in Grazia, Fabulous Mama, Zazazoo, Curvacious, BEDROCK, iAmsterdam, Lifestylelady, Mirror Mirror, Tulp Magazine, Vegan Business, Volkskrant Magazine and Vriendin Magazine?

Meer zien van Faace? Volg het merk op Instagram en Facebook.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking