Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Natasja, 7 maart 2023

Gezien in de media: Bright Balance

Nog geen vier maanden geleden maakte de wereld kennis met de clean violetkleurige shampoo en conditioner van Innersense Organic Beauty. Niet alleen wij, ook de media zijn gelijk fan van deze schitterende verzorgingslijn om de haarkleur in balans te brengen. Het duo is dan ook de afgelopen periode op social media en in verschillende toonaangevende magazines en blogs gespot.

Uitgeroepen tot één van de beste zilvershampoos
“Zilvershampoo is onze beste vriendin en onze redder in nood bij geel haar.”, aldus NSMBL. De Innersense Organic Beauty Bright Balance Hairbath is door het inspirerende online magazine uitgeroepen tot één van de beste zilvershampoos. Wanneer jouw haar behoefte aan wat meer verzorging en als je de gele ondertoon uit jouw haar wil verwijderen, is deze zilvershampoo de beste optie. Innersense Organic Beauty Hairbath voedt je haar van wortel tot punt en is geschikt voor alle texturen en haartypen.

Gele gloed krijgt geen kans
“Ik ben hier echt heel blij mee en kan het iedereen aanraden.”. Dat horen wij natuurlijk graag! Jolanda van zazazoo.nl is lyrisch over de Innersene Organic Beauty Bright Balance Hairbath en Conditioner. Naast een bom aan verzorging geven de producten een violetkleuring af, waardoor ze de haartint van blond, grijs of geblondeerd haar neutraliseren. Warmte wordt uit het haar gehaald en dus krijgt die gele gloed geen kans.

Hé silverfox!
Normale zilvershampoos kunnen je haar en hoofdhuid uitdrogen. In het magazine Vriendin bewijzen de Innersense Organic Beauty Bright Balance Hairbath en Conditioner het tegendeel; ze zijn hydraterend, siliconen- en parabenenvrij en gaan lang mee. Eenmaal per week een klein kneepje gebruiken is al voldoende om jouw haarkleur stralend fris te houden!

Het perfecte cadeau
Op zoek naar een cadeautje of heb je zin om jezelf te verwennen? Dan tipt Caroline van Sprang van Holistik de Bright Balance Hairbath en Conditioner van Innersense Organic Beauty als één van hun favoriete vondsten in februari. Of je nou grijs, blond of geblondeerd haar heb, het duo neutraliseert koperkleurige en gele tinten en voedt en hydrateert het haar tegelijkertijd.

Favoriet van velen
Dit is nog niet alles. De schitterende zilvershampoo en –conditioner van Innersense Organic Beauty zijn ook voorbijgekomen bij lifestylelady.nl en als favoriet in de blog van Curvacious. Binnenkort zijn de Innersense Organic Beauty Hairbath en Conditioner nog vaker te spotten in toonaangevende magazines, blogs en social media posts. Volg Innersense Organic Beauty op Instagram om meer te zien van het violetkleurige duo in de media.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking