Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Betaal binnen 30 dagen wanneer het jou uitkomt.
Gratis verzending vanaf €300

Door Gabriela, 5 februari 2023

Duurzaam partnerschap met Goodbrandz

Wij zijn blij om te vertellen dat we een nieuw partnerschap zijn aangegaan met Goodbrandz. Goodbrandz is een sales agancy gespecialiseerd in duurzame mode- en lifestylemerken in de Benelux. Onze mooie lifestyle & wellness producten van Made by Coopers kun je vanaf nu in de ruimtelijke, moderne en gastvrije showroom van Goodbrandz spotten.

Goodbrandz is ontstaan in 2011 vanuit de achtergrond dat duurzame mode moeilijk vindbaar is voor de consument, mede als gevolg van het beperkte aanbod bij de toonaangevende modezaken. Goodbrandz is dus gericht op en gespecialiseerd in duurzame mode- en lifestylemerken. Klanten van Goodbrandz zijn ondernemers en organisaties die een positieve impact willen maken.

Wij vinden het inspirerend om samen te werken met bedrijven die net als wij bezig zijn met duurzaamheid en dezelfde waarden delen. Het is onze missie is om de beautyindustrie groener en duurzamer te maken, om meer mensen bewust te maken van de impact die ze hebben op het milieu en om hen te helpen bij het maken van verantwoorde keuzes. Samen met Goodbrandz hopen wij dit doel te bereiken.

Wij zijn blij met deze nieuwe partnerschap en we kijken ernaar uit om samen meer ondernemers te inspireren en te helpen werken aan een beter milieu!

Bekijk alle producten van Made by Coopers hier.

Heb je vragen over Made by Coopers? Stuur gerust een e-mail naar onze accountmanager Gabriela via [email protected].

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking