Welkom!

Organic Products BV is een groothandel/distributeur van natuurlijke en biologische cosmetica voor drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, conceptstores, kapsalons en schoonheidssalons.

Ons groothandel assortiment bestaat uit haarverzorging en styling, lichaam- en gezichtsverzorging en parfum. De merken zijn milieuvriendelijk geproduceerd, niet op dieren getest, gecertificeerd en voor een groot deel organisch en veganistisch. Precies wat de consument wil; groene en duurzaam geproduceerde cosmetica.

Heeft u interesse om retailer te worden en wilt u graag meer informatie ontvangen, dan kunt u via het contactformulier ‘’retailer worden’’ uw gegevens achterlaten. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met accountmanager Anja Curic via e-mail: [email protected] of bellen met +31 (0)6-21661527.


Innersense Organic Beauty

Innersense Organic Beauty is een liefdesverhaal tussen twee doorgewinterde schoonheidsprofessionals die elkaar kruisten en een passie voor haar, schoonheid en leven deelden.

De natuur staat centraal bij Innersense Organic Beauty. Wij geloven dat het kiezen van schone, pure en mooie haarverzorging de slimme, eenvoudige manier is om een liefdesverhaal tussen jou en je haar te creëren. Onze producten zijn gemaakt van gecertificeerde biologische plantaardige ingrediënten waar je haar dol op zal zijn in luxe formuleringen die hydratatie, gezondheid, vocht, glans en bescherming bieden die alleen moeder natuur kan bieden.

Tabitha James Kraan

Tabitha James Kraan opende haar eerste kapsalon in de Cotswolds en begon al snel met het ontwikkelen van een innovatieve haarverzorgingslijn zonder chemische ingrediënten. De producten van de Britse haarstyliste zijn 100% natuurlijk, gecertificeerd organisch en dierproefvrij. 

John Masters Organics

John Masters Organics is ontstaan in Amerika vanuit John’s verlangen naar een luxe schoonheidslijn welke de aarde met respect behandelt. Het resultaat is een uitgebreide cosmeticalijn met haarverzorging, huidverzorging en gezichtsverzorging.

John Masters Organics staat voor luxe biologisch gecertificeerde en dierproefvrije cosmetica met voornamelijk vegan en veel glutenvrije producten. 

Evolue

Evolue is opgericht in Beverly Hills door Jean Seo met als doel iedereen huidverzorging met natuurlijke ingrediënten en beste resultaten te kunnen bieden. Evolue bestaat uit twee merken: EVOLUE Skincare: een anti-aging huidverzorging en LUE Skincare: een toegankelijke huidverzorging om acne te behandelen. Beide merken bevatten een zeer selectieve, zorgvuldig samengestelde lijst van ingrediënten. Sommige ingrediënten zijn zo zeldzaam en schaars dat ze verder gaan dan de vereisten van biologische certificering en een klasse apart zijn.

Ærlig

Ærlig is een Deens parfummerk opgericht door Lis Hansen, vanuit de passie voor allergeen vrije parfums. Ærlig betekent Eerlijk in het Deens en dat is waar het merk om draait. Ærlig biedt luxe, vrouwelijke geuren met een hoge mate van duurzaamheid. De parfums zijn gemaakt zonder de 26 stoffen waarvan bewezen is dat ze allergieën veroorzaken. Iedereen kan dus genieten van deze biologische parfums!