Welkom!

Organic Products BV is een groothandel/distributeur van natuurlijke en biologische cosmetica voor drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, conceptstores, kapsalons en schoonheidssalons.

Onze merken zijn milieuvriendelijk geproduceerd, niet op dieren getest, gecertificeerd en voor een groot deel organisch en veganistisch. Precies wat de consument anno 2020 wil; groene en duurzaam geproduceerde cosmetica.

Voor vragen over onze merken kunt u altijd e-mailen naar: [email protected] of bellen naar 06-53553341.

John Masters Organics

John Masters Organics is ontstaan in Amerika vanuit John’s verlangen naar een luxe schoonheidslijn welke de aarde met respect behandelt. Het resultaat is een uitgebreide cosmeticalijn met haarverzorging, huidverzorging en gezichtsverzorging.

John Masters Organics staat voor luxe biologisch gecertificeerde en dierproefvrije cosmetica met voornamelijk vegan en veel glutenvrije producten. Meer informatie op www.johnmastersorganics.nl

Tabitha James Kraan

Tabitha James Kraan opende haar eerste kapsalon in de Cotswolds en begon al snel met het ontwikkelen van een innovatieve haarverzorgingslijn zonder chemische ingrediënten. De producten van de Britse haarstyliste zijn 100% natuurlijk, gecertificeerd organisch en dierproefvrij. Meer informatie op www.tabithajameskraan.nl

Antonin .B

Antonin .B is een jong Parijs merk en begon aan een biologische beauty reis omdat ze willen bijdragen aan een visie die gebaseerd is op 3 fundamenten: efficiëntie, plezier en ethiek. De formules van Antonin .B haarproducten staan dichter bij huidverzorging dan haarverzorging. Dat is omdat Antonin B. het haar én uw gezondheid respecteert. Antonin .B haarverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, Ecocert, Cosmetique BIO en NOC Sweden gecertificeerd en dierproefvrij.