Groothandel alleen voor retailers
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gratis verzending vanaf €300
0
0
Groothandel alleen voor retailers
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gratis verzending vanaf €300

About us

Beautyprofessionals uit Nederland, België en Luxemburg de meest hoogwaardige, gecertificeerde organische verzorgingsproducten van luxueuze merken bieden: dat is sinds de oprichting in 2014 dé missie van Organic Products. De natuurlijke merken die wij voeren, zijn zorgvuldig geselecteerd en 100% dier- en milieuvriendelijk. Bij Organic Products hechten we waarde aan persoonlijk contact. We investeren in nauwe en langdurige samenwerkingen en garanderen efficiënte distributie en een snelle service. Wij geloven erin dat de weg naar een groenere, duurzamere beautyindustrie een pad is dat we samen bewandelen – we helpen je daar graag bij. Samen maken we de beautywereld groener!

Onze merken
Organic Products staat voor luxueuze, duurzame cosmetica die goed voor mens, dier en planeet is. Onze merken delen dezelfde visie en kernwaarden. We zijn er trots op te mogen samenwerken met InnerSense Organic Beauty, John Masters Organics, LUÉ by Jean Seo, Faace, Évolué Skincare, Lip Intimate Care, Splash en ærlig. Stuk voor stuk merken die aansluiten bij de steeds strengere duurzaamheidseisen van de consument. De haarverzorging, skincare en parfum van deze luxe groene merken worden aangeboden in ruim 100 high-end kapsalons, schoonheidssalons, cosmeticawinkels, parfumeries en (natuur)drogisterijen.

Kennis verbreden en verbeteren
Plasticgebruik reduceren, de ecologische footprint verkleinen, verduurzamen: achter ieder groen merk zit een verhaal met een belangrijke missie. Om ervoor te zorgen dat aangesloten retailers een merkverhaal op klanten kunnen overbrengen, organiseren we maandelijks trainingen waarbij inspirerende brand owners hun verhaal vertellen. Ook zorgen we doorgaand voor tips & tricks om verder te verduurzamen en zorgen we samen met onze merken voor continue verbreding van productkennis. 

Contactgegevens

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 18:00

+31-850605591

Email

Binnen 1 werkdag antwoord

[email protected]
Review LogoWij scoren een op

Organic Products BV

Kiotoweg 38
3047 BG Rotterdam

Btw nummer: NL853576348B01
Kvk nummer: 59625570

Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison